سبوس برنج قهوه ای

 

بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است . که طی فرایند آسیاب دور ریخته می شود. سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود. زمانیکه سبوس برنج قهوه ای در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید. بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود. در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد. امادر شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود. این محصول با سبوسی که به صورت باز از عطاری ها تهیه مینمایید. این تفاوت مهم را دارا میباشد. واکسید و سمی نشده است.

سبوس برنج یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها، و آنتی اکسیدان ها بوده. و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

سبوس برنج سرشار از ویتامین های گروه ب می باشد. در درمان ریزش مو مفید است. علاوه بر این سبب مشکی شدن موهای سفید شده. رنگدانه های از دست رفته مو را باز می گرداند.

سبوس برنج در پیشگیری و کنترل دیابت یا قتد خون بسیار موثر می باشد.

فیبر موجود در ان در درمان یبوست، پاکسازی روده، کاهش کلسترول خون . احساس سیری به موقع اشخاص چاق را سریع لاغر می کند.

ویتامین E موجود در سبوس برنج خاصیت آنتی اکسیدانی قوی  دارد. که خاصیت ضد چروکیدگی پوست را دارا می باشد.

نیاسین سبوس برنج به تقویت عملکرد کید و قلب به واسطه کاهش تری گلیسرید و کلسترول خون کمک می کند.

در سبوس تیامین وجود دارد. تیامین سبب بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن می شود. سبوس را قهرمان شادی می دانند. برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید است.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چاپ کتاب دانلود تحقیق پرسش مهر 98 پرناز چت ، پرنازچت ، چتروم پرناز ، پرنازچتروم ماکیان البرز Tricia Natalie کسب درآمد اینترنتی